WPC Deck – a kompozit burkolatok szakértője

A WPC Deck a kompozit burkolatok specialistája – és garantálja a minőséget!
WPC Deck – a kompozit burkolatok szakértője

Egy olyan termék tervezésébe fektették be erőiket, amely a tartósság és a vizuális vonzerő kiválóságait ötvözi, és a műanyag újrahasznosításával a bolygónk hosszabb távú fennmaradásáért is sokat tesz. És mindez nem áll meg egy nagyszerű terméknél. Gondoskodnak arról is, hogy háttérként egy optimális támogató szolgáltatást biztosítsanak, amely kényelmes, gyors szállítást és kiváló ügyfélszolgálatot kínál a kedves ügyfeleknek.

A WPC Deck minőségbiztosított kompozit burkolata tökéletes egyensúlyt teremt az esztétika, a teljesítmény és a funkcionalitás között. A WPC Deck egy kompozit burkolati márka, amely egy több éves innovatív fejlesztésen alapuló ipari know-how-t dobott be a hagyományos fa deszkák újratervezésébe, amivel olyan kültéri megoldásokra fókuszál, amelyek továbbra is óriási esztétikai élménnyel szolgálnak, viszont teljesítményükkel szavatolják a komfortzónát. Ez a konstrukció a minőségbiztosításra és a termékadaptációra való összpontosítás révén jött létre, amely véleményük szerint kivételes értéket kínál vásárlóik számára.

Iparágvezető termékminőség

A minőségi kompozit burkolatok előállítására irányuló megközelítés igazából három fő terület körül forog, ami garantálja, hogy a megoldás kinézetében vetekedjen a faanyag esztétikai mutatóival, teljesítményben és élettartamban viszont messze-messze felülmúlja azt.

  • Esztétika – Arra törekszenek, hogy folyamatosan javítsák a kültéri burkolatok wow-élményét, javítva azok textúráját, felületét, színét és hitelességét.

  • Teljesítmény – A kompozit burkolatok összetételének és kialakításának tervezése során kiváló időjárásállóságot garantálnak.

  • Funkcionalitás – Könnyen telepíthető, kezelhető és karbantartható burkolati alternatívát jelentenek, amivel átgondolt, kényelmet nyújtó megoldásokat kínálnak.

10 év garancia

Mi sem erősíti meg jobban elköteleződésüket a minőségi burkolatok egyedülállósága terén, minthogy 10 év európai gyártói garanciát kínálnak a teljes termékszortiment tekintetében. Igen, jól hallotta, ez 10 rekkenő nyár és pontosan ugyanennyi csípős, hideg tél. Tehát függetlenül attól, hogy melyik WPC Deck kompozit burkolati elemet választja, a garanciája változatlan, a minőség iránti elkötelezettség örök.

Melyiket válasszam?

Tehát a WPC Deck minőségi kompozit burkolatok teljes választéka ugyanazzal a garanciával rendelkezik, és ugyanazoknak a magas szintű gyártási szabványoknak felel meg. „Jó, de akkor mégis, hogy válasszak a saját projektemhez megfelelő kalibert?” – teszi fel a kérdést jogosan az ember, ugye? Nem titok, hogy egyes burkolati családok jobban illeszkednek bizonyos környezetekhez, így egy kis kutatás elvégzése a végső döntés meghozatala előtt mindig nagyszerű kezdet, hogy garantáltan megtalálja a tökéletes opciót. Emiatt javasolt előre górcső alá venni a kompozit burkolati elemek választékát online, vagy miért ne nézhetné meg akár személyesen teljes valójában a magyarországi raktárkészletet?

Kapcsolódó cikkek

Gurulós állványok felhasználási módjai

Gurulós állványok felhasználási módjai

A gurulós állványok olyan jól bevált eszközök, melyek jelentősen megkönnyítik a magasban végzett munkákat.

Az építőipar következő évtizedeinek trendjei

Az építőipar következő évtizedeinek trendjei

Divatok jönnek és mennek, de vannak maradandó változások is.

Így változtatja meg a technológia az építőipart

Hogyan változtatja meg a technológia az építőipart?

Az átalakulás már zajlik, de mit várhatunk a jövőben?